03/07/2024

Nu öppnar Plantkaféet

Vi är glada att meddela att Plantkaféet nu öppnar på en ny plats – i Uppåkra, vid det arkeologiska centret. Plantkaféet startades av studenter från SLU med en vision om att skapa en grön hub och ett litet Rosendal i Alnarp. Det har nu blivit just en grön mötesplats för studenter och besökare, och vi är så glada att vi har fått möjlighet att öppna upp i Uppåkra på en sådan ärofylld plats som Arkeologiska Centrum.
Vi har också glädjen att samarbeta med vår skicklige bagare Tomàs, som har startat ett minibageri i vårt kafé. Här experimenterar han med kulturarvsspannmål och skapar fantastiska bakverk som kombinerar tradition och nytänkande.
Hos oss kan du njuta av god fika och utsökt kaffe, oavsett väder – i sol och regn. Vår nya placering erbjuder en unik atmosfär där historia möter nutid, och vi ser fram emot att välkomna dig till en avkopplande och inspirerande miljö.
Kom och upplev vår grönskande oas, perfekt för en paus under ditt besök på det arkeologiska centret. Vi ser fram emot att se dig!