2016-10-04 Boka föredrag eller visning året runt

img_2651

Högsäsongens allmänna visningar är över, och hösten har kommit till Uppåkra.
Men vi är bokningsbara året om, och åker även ut till verksamheter. Idag var det fullt ös i Arkeologiskolan, då vi hade besök av Lilla Dalslundskolan i Åkarp. Nitton entusiastiska och duktiga elever kavlade upp ärmarna och satte grävslevarna i jorden, tvättade fynd så händerna blev blå och dokumenterade flitigt vad som kommit fram ur jorden. Ben, pärlor, mynt och kammar såg dagens ljus. Gå gärna in här på hemsidan under Våra visningstider eller skolvisningar, alternativt maila sofia.winge@uppakra.se för mer information.

Välkomna till Uppåkra!

Café och visningar

Guidade visningar/Guided tours 2016

Högsäsongens allmänna visningar är avslutade, men vi tar emot bokningsförfrågningar året om. Vi håller visningar på plats, men åker också ut och håller föredrag för skolor och annan verksamhet. För mer information, ring 0709351250, eller maila sofia.winge@uppakra.se

Övrigt
Vi har ramp och hiss till handikapptoalett.
Visningarna går till större delen längst en grusgång som är
framkomlig med rullstol och barnvagn.
Vägen ned till utgrävningsplatsen går genom en lite svårare terräng (åkermark).
Mer information om tillgänglighet hittar ni
under fliken Besök oss/Visningstider.

For information about guided tours in
English and other languages, visit the English
website (switch the Swedish flag on this page).