2017-02-02 Ny hemsida kommer inom kort!

Äntligen kommer vi att lansera en sprillans ny hemsida för Uppåkra inom kort. Vi ber er tillsvidare ursäkta den sporadiska informationen vi meddelar här. På den nya hemsidan kommer vi också att presentera visningstiderna för sommaren och hösten. Ni kan också boka visning hos oss under hela året på 0709351250, eller sofia.winge@uppakra.se.
Trevlig helg!

Café och visningar

Guidade visningar/Guided tours 2016

Högsäsongens allmänna visningar är avslutade, men vi tar emot bokningsförfrågningar året om. Vi håller visningar på plats, men åker också ut och håller föredrag för skolor och annan verksamhet. För mer information, ring 0709351250, eller maila sofia.winge@uppakra.se

Övrigt
Vi har ramp och hiss till handikapptoalett.
Visningarna går till större delen längst en grusgång som är
framkomlig med rullstol och barnvagn.
Vägen ned till utgrävningsplatsen går genom en lite svårare terräng (åkermark).
Mer information om tillgänglighet hittar ni
under fliken Besök oss/Visningstider.

For information about guided tours in
English and other languages, visit the English
website (switch the Swedish flag on this page).